قديم 02-24-2013, 05:07 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية اهات الورد
الكاتبة:
اللقب:
عرض البوم صور اهات الورد  
معلومات العضوة

التسجيل: 18-1-2013
العضوية: 45676
الدولة: الحجاز
المشاركات: 1,000
بمعدل : 0.21 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
اهات الورد غير متواجد حالياً

افتراضي

شوربة الجمبري مع البصل الأخضر





شوربة الجمبري مع البصل الأخضر 3.jpg
المقادير:
*300 جم من الجمبري

*2 حبة بندورة طازجة

*3 فصوص من الثوم المفري

*ورقتين من أوراق الغار (ورق لوري)

*1 ملعقة كبيرة من الزعتر

*2 حبة من البصل الأخضر أو الإشالوت

*2 ملعقة كبيرة من زيت الزيتون

*3 ملاعق كبيرة من أرز أو معكرونة صغيرة أو لسان عصفور

*1 لتر من الماء

*1 ملعة كبيرة من معجون البندورة

*1 كوب من الكزبرة المفرومه

*1/2 ملعقة صغيرة من الملح

*1/2 ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود

*شرائح من الليمون للتزيين أو الشبت




طريقة التحضير:
* يوضع المرق في قدر على النار مع الثوم والغار والزعتر والجمبري والماء والبندورة الطازجة

*يترك لينضج ثم يصفى الجمبري وتطحن باقي المكونات مع المرق

*وفي قدر أخر يقلى البصل بالزيت ويضاف عليه المرق مع معجون البندورة ويغلى قليلا ثم تضاف اليه المعكرونة والكزبرة والملح والفلفل الاسود ويترك لينضج 7 دقائق تقريبا

*تقدم الشوربة مع الليمون والكزبرة وحبات الجمبري


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

قديم 03-03-2013, 12:39 AM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة حيوية


افتراضي

الله الطريقة دى جميلة اوى انا بحب الجمبرى كتير جدا جدا


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO