طبقات إيدام البطاطس ( من مطبخي ) طبقات إيدام البطاطس ( من مطبخي ) السلام عليكم ورحمة الله المقادير دجاجة مقطعة إلى أربع قطع ( انا استخدمت نصف الدجاجة ) بطاطس مقطعة شرائح بندورة مقطعة شرائح ( لازم الكمية تكفى لطبقتين طبقتين بطاطس وطبقتين بندورة على حسب القدر ) بصل مقطع شرائح ( طبقة واحدة ) كزبرة مفرومة ناعمة بهارات فلفل أسود مطحون ملح معجون طماطم ماء ( على حسب الكمية ) http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87359.png الـــــــــــطـــــــــري ــــقـــــــة اولا نضع طبقة الدجاج http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87360.png ثانيا نصف كمية البطاطس http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87361.png ثالثا نصف كمية البندورة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87362.png رابعا باقي البطاطس http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87363.png خامسا باقي البندورة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87364.png سادسا البصل http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87365.png نضع الماء حتى نغطي الطبقات ونضع البهارات والملح والفلفل ونضعها على النار http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87366.png http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87367.png ثم نضع الكزبرة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87368.png ونتركها تطبخ على نار هادئة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87369.png http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87370.png وبعد الاستواء وتقدم وهيا حارة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/87371.png بالهناء والعافية شكرا لكم |
تسلم الايااااااااادي |
تسلم الايادي يعطيكي العافية على الوصفة |
الساعة الآن 12:24 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO