العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

الفراخ البنيه على طريقتى

الفراخ البنيه على طريقتى [CENTER][SIZE=6][COLOR=blue][B]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته [/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=6][COLOR=#0000ff]:la3st10::la3st10::la3st10:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=darkorange][COLOR=red]المقادير [/COLOR] فراخ بانيه (صدور فراخ مخليه)نصف كيلو نصف كوب دقيق-4 معالق كبيرة ملح...

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 07-24-2013, 04:22 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية اشجان الحسن
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة مميزة - عضوه مؤسسه ومبدعه
عرض البوم صور اشجان الحسن  
معلومات العضوة

التسجيل: 23-4-2013
العضوية: 1017
المشاركات: 14,247
بمعدل : 2.60 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
اشجان الحسن غير متواجد حالياً

مميز

الفراخ البنيه على طريقتى


[CENTER][SIZE=6][COLOR=blue][B]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=6][COLOR=#0000ff]:la3st10::la3st10::la3st10:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkorange][COLOR=red]المقادير
[/COLOR]
فراخ بانيه (صدور فراخ مخليه)نصف كيلو

نصف كوب دقيق-4 معالق كبيرة ملح... [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][SIZE=5][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=5][COLOR=darkorange][CENTER]
بصله-ملعقة صغيره فلفل اسود- 2-فلفل اخضر1- مرقه ماجى

بقدونس- شبت -كوسبرا خضراء2معلقة زيت _2معلقه سمنة

[COLOR=red]طريقه العمل[/COLOR]

اغسلى الدجاج جيدا بلملح و الدقيق

شوفى يا ستى

احضرى البصله وقطعيها شرايح سويها على النار مع السمنة والزيت

الى ان تشعرى انها اصفرت شويه

احضرىصدور الدجاج وقطعية مربعات

اضيفى مربعات الدجاج الى البصل وسويهامع البصل اى شواحيها

اضيفى الفلفل الاسود واضيفيه مع مكعب الماجى

اتركيهم على نار هادءه على اد ما تقدرى يعنى قللى النار جدا

اتركيهم يتسوو لمده ثلث ساعه

احضرى قليل من البقدونس و الشبت و الكسبرا الخضراء و قومى بفرمهم مع بعض

ثم اضيفيفيهم الى الدجاج والبصل و اضيفى معهم الفلفل الاخضر بعد تقطيعة الى شرايح

وبالهنا والشفا
:61: :dance::61:‬[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[URL="http://www.facebook.com/ajax/social_graph/dialog/browse.php?class=CommentLikeManager&node_id=134519906585459&width=350"][SIZE=5][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/URL]

مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية

قديم 07-24-2013, 04:36 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوية محظورة


افتراضي

الله بعطيك العافية


رد مع اقتباس
قديم 07-24-2013, 04:54 PM   المشاركة رقم: 3

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشرفة أولى


افتراضي




رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO