الطريقة الصحيحة لعمل صلصة البيشاميل لعمل البشاميل نحتاج الى: كوب طحين (تقريبا 7 ملاعق كبيرة)..ليتر من الحليب اي تقريبا اربع اكواب.. زبدة..ملح و فلفل اسود http://www.hayah.cc/forum/imgcache/62351.png نضيف الطحين مع الحليب عالبارد http://www.hayah.cc/forum/imgcache/62352.png يوضع على النار و نحركهم بالمضرب السلك الى ان يذوب الطحين تماما و يختفي http://www.hayah.cc/forum/imgcache/62353.png بعد ان يسخن بقليل نضيف الماجي و الملح و الفلفل الاسود و طبعا ما بنتركها ابدا نستمر بالتحريك حتى ما تتكتل http://www.hayah.cc/forum/imgcache/62354.png نضيف الزبدة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/62355.png و نستمر بالتحريك الى ان يثخن قوام البشاميل هكذا http://www.hayah.cc/forum/imgcache/62356.png ترفع من على النار. |
مشكورة بارك الله فيك هذه نفس طريقتي في عمل الصلصة سبحان الله |
شكرا لمرورك على موضوعي وهذا شرف لي ووسام على صدري حبيبتي ام رائد |
بجد جميلة انا عملتها ومش هعمل غيرها بعد كدة تسلم الايادى جزاكى الله الف خير |
ايوه فعلا يا عطر هى دى الطريقح الناجحه فى عمل البشاميل تسلم الايادى يا قمر |
شكرا لمرورك على موضوعي وهذا شرف لي ووسام على صدري فرحى و اشجان |
اعجبتني الطريقة اسهل من اللي بعملها انا تسلم ايدك |
الساعة الآن 10:18 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO