09-17-2015, 04:21 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل الكبدة الاسكندرانىالمكونات نصف كيلو كبدة ملح رشه فلفل اسود كمون ثلاث ملاعق خل فلفل حار 5 فصوص ثوم مفرومة فلفل اخضر ليمون زيت الطريقة نقوم بتقطيع الكبده الى شرائح صغيرة نغسلها جيدا بالملح والخل وقطعى الفلفل الاخضر الي شرائح رفيعه في اناء اخلطى الخل والثوم والكمون والملح والفلفل الحار جيدا اتركيها في التتبيله لمدة ساعتين نضع المقلاة على النار ونضع بها الزيت ونضع به الكبده بالتتبيلة حتى تتشوح الكبدة جيدا ونضيف حلقات الفلفل عندما تصبح الكبده نصف استواء حتى يدبل الفلفل وتستوى الكبده نضع عليها عصير الليمون بعد الاستواء ونقدمها مع المخلل والسلطة مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
09-17-2015, 02:07 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رد: طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى يسسسسلمو ايديك | ||||||
09-17-2015, 05:31 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| رد: طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى | ||||||