09-17-2015, 04:06 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل الشيش طاووقمكونات الشيش طاووق كيلو صدور دجاج كاستين لبن معلقة كاتشب معلقة مستردة نص معلقة بهارات فراخ معلقة بابريكا فصين توم مفرومين معلقة زعتر بري فلفل أحمر بصله كبيرة ملح فلفل الطريقة: قطعى صدور الدجاج الى مكعبات متوسطة الحجم اخلطى اللبن والمسترده والكاتشب والبهارات والملح وجميع المكونات ماعدا الفراخ والفلفل الاحمر ضعب الفراخ في التتبيلة لمدة 4 ساعات قطعى الفلفل والبصل الى مكعبات بأعواد الشيش طاووق او اسياخ الكفتة ادخلى بها قطعةبصل وعليها قطعة فراخ وعليها قطعة فلفل وهكذا حتى تنتهى الكمية اشوى الشيش طاوق في المشواة على درجة حرارة عاليه وقدميه مع الكاتشب والمايونيز مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
09-17-2015, 02:07 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رد: طريقة عمل الشيش طاووق مشكورة كثير خيتي | ||||||
09-17-2015, 05:30 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| رد: طريقة عمل الشيش طاووق | ||||||