العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

فتة لحمة

فتة لحمة بتسلقى اللحمة بالتوابل ووورق اللورا والحبهان وتنشليها وتخلى الشوربة وتقطعى العيش مربعات بمقص المطبخ وتحمريه بالزيت وتنشليه على ورق مطبخ اوتحطى عليه 2

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 09-01-2015, 03:34 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية فاتن بشير
الكاتبة:
اللقب:
إدارة شبكة حياة
عرض البوم صور فاتن بشير  
معلومات العضوة

التسجيل: 21-12-2014
العضوية: 107863
المشاركات: 4,583
بمعدل : 1.34 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
فاتن بشير غير متواجد حالياً

Thumbs up

فتة لحمة




فتة لحمة hayahcc_1441107271_394.jpg

بتسلقى اللحمة بالتوابل ووورق اللورا والحبهان وتنشليها وتخلى الشوربة وتقطعى العيش مربعات بمقص المطبخ وتحمريه بالزيت وتنشليه على ورق مطبخ اوتحطى عليه 2 م زيت وتوم مفروموحمريه بالفرن ..واعملى الزر بالطريقة العادية وممكنكمان تعمليه بالشعرية انا ايما باأعمله بالشعرية ..بس المرة دى كنت مستعجلة عملته ابيض عادى وسقبته نصفه بالشوربة والباقى ماء ساخن ..وعملت الصلصة الحمراء شوية ثوم مفطع وحمرتهم فى م ك سمنة بلدى وكنت بشرت 3 حبات طماطم و2 م ك صلصة طماطم ولما حمت التوم طشيته ب1 م ك خل ولما غليت ضبفت الطماطموصلصة الطماطم ولما اتسبكت ضيفت مقدار 2 كوب شوربة وماغليت رفعتها من ع النار وبعدين رصيت البايركس حطيت عيش محمر وضيفت عله 3 كبشة شوربة او زىماانتىحابة العيش يبقىطرى اد ايه وغطيته شوية عشان يطرى 5 دقائق وضيفت شويةصلة طماطم المطبوخة وقلبت وشوية ارز وقلبت وبعدين غطيت البايركس بباقى الرز وسويت السطح وعملت الصلصة خصوط كده بالورب وباقى الصلة قدمتها بجانب الفتة واللحمة كنت حمرتها بمعلقة سمنة بلدى ورصيتها بجوار الصلصة زى الصورة وقدمتها سخنة والف هنا وشفا


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO