العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة عمل طاجن رز معمر باللحمة

طريقة عمل طاجن رز معمر باللحمة طريقة عمل طاجن رز معمر باللحمة من المطبخ المصري .................................................. . اول حاجة مكونات الرز المعمر كوبايتين رز مغسولين

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 08-31-2015, 10:42 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية Suzy_salaheldin
الكاتبة:
اللقب:
عضوة حيوية
عرض البوم صور Suzy_salaheldin  
معلومات العضوة

التسجيل: 31-8-2015
العضوية: 111389
المشاركات: 16
بمعدل : 0.01 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
Suzy_salaheldin غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة عمل طاجن رز معمر باللحمة


طريقة عمل طاجن رز معمر باللحمة من المطبخ المصري
.................................................. .
اول حاجة مكونات الرز المعمر
كوبايتين رز مغسولين ومنقوعين لمدة نصف ساعة
نص كيلو لحمة مسلوقة
مج ونص شوربة
2 مج لبن حليب
2 ملعقة كبيرة سمنة او زبدة
اول حاجة بالنسبة لسلق الحمة هنحطها فى حلة مع بصلتين وعليهم ملح وفلفل وورق لورى وقرنفل وحبهان ونغطيها ونسيبها تجيب ميتها
بعد ماتجيب ميتها هنقطع عدد 4 طماطم ونحطها عليها ونحط ميه ونسيبها تتسلق
واللحمة بتتسلق هنجيب الرز نغسله وننقعه
ونقع الرز ده خطوة مهمة جدا لأنه بيسهل سواه بعد كده
بعد مانقعناه نصفيه ونحط عليه السمنة

ونحط عليهم اللبن

ونحط عليهم الشوربة

ونحط فيه اللحمة اللى سلقناها بعد ماتكون استوت ونقلبهم
وندخله الفرن
انا دخلته الفرن على حرارة 200 اخد حوالى ساعة الا ربع
وتطفى لما يستوى وتلاقى الوش احمر
بس ممكن بعد مادخلتيه بنص ساعة تطلعيه وتلاقيه محتاج شوربة تزوديله
وده بعد ماطلع

مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO