08-27-2015, 04:58 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل تشيكن وينجز الشهية والصوص الخاص بهاتشيكن وينجز اكله تتكون من اجنحة الدجاج وبعض البهارات والتوابل المكونات كيلو اجنحة دجاج كوب دقيق نص كوب خل 6 ملاعق سكر فص ثوم مهروس 50 جرام من الزبده صلصة باربكيو ملعقة صغيره فلفل اسود ملعقة صغيره ريحان 4 ملاعق بابريكا ملعقة كبيرة ملح ملعقة صغيره بيكنج بودر الطريقه نغسل الاجنحه جيدا بالماء والخل والليمون للتخلص من الزفاره نغسل الاجنحه للتخلص من بواقي الخل والليمون نصفيها ونضع عليها الدقيق والبيكينج بودر والملح والفلفل والبابريكا والريحان والشطه ونقلبهم مع بعض نقوم بقلي الاجنحه في زيت غزير ساخن ونوطى درجة الحراره للزيت حتى يستوى جيدا من الداخل طريقة الصوص نضع كل المكونات الباقيه مع بعضها على النار ونتركها حتى تتسبك وتقدم مع الوينجز او توضع عليها طريقة التقديم الاولى طريقة التقديم الثانيه مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|