العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > مقبلات و سلطات
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

صوص البشاميل الخفييف

صوص البشاميل الخفييف صوص البشاميل نضع سمن او زبده فى حاجه على النار ثم نضع عليه دقيق ونقلب (كمية السمن اللى تقدرى تقلبى فيها الدقيق

مقبلات و سلطات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 08-11-2015, 09:36 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية فاتن بشير
الكاتبة:
اللقب:
إدارة شبكة حياة
عرض البوم صور فاتن بشير  
معلومات العضوة

التسجيل: 21-12-2014
العضوية: 107863
المشاركات: 4,583
بمعدل : 1.34 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
فاتن بشير غير متواجد حالياً

فراشة

صوص البشاميل الخفييف


صوص البشاميل نضع سمن او زبده فى حاجه على النار ثم نضع عليه دقيق ونقلب (كمية السمن اللى تقدرى تقلبى فيها الدقيق بسهوله وميبقاش الدقيق ناشف) ثم نضع لبن شويه ونقلب بالمضرب السلك لحد ما الدقيق يشربه ونحط تانى وهكذا لحد ماتلاقى الدقيق بقى زى الطحينه وناعم ضعى باقى لتر اللبن(كل دا على نار هاديه) ثم تعلى النار شويه وتقلبى لحد ماالبشاميل يتقل (فى الوصفه دى شكل البشاميل مش تقيل اوى) حطى ملح وفلفل وبهارات وممكن تحطى نصف مكعب مرقه دجاج ويكون ملح البشاميل ازيدشويه من ملحك العادى(لو الدقيق كلكع معاكى ممكن تضربيه فى الخلاط)


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO