08-11-2015, 09:36 AM
|
المشاركة رقم: 1 |
الصورة الرمزية | | الكاتبة: | | اللقب: | إدارة شبكة حياة |
| | | التسجيل: | 21-12-2014 | العضوية: | 107863 | المشاركات: | 4,583 | بمعدل : | 1.34 يوميا | معدل التقييم: | | | |
صوص البشاميل الخفييف صوص البشاميل نضع سمن او زبده فى حاجه على النار ثم نضع عليه دقيق ونقلب (كمية السمن اللى تقدرى تقلبى فيها الدقيق بسهوله وميبقاش الدقيق ناشف) ثم نضع لبن شويه ونقلب بالمضرب السلك لحد ما الدقيق يشربه ونحط تانى وهكذا لحد ماتلاقى الدقيق بقى زى الطحينه وناعم ضعى باقى لتر اللبن(كل دا على نار هاديه) ثم تعلى النار شويه وتقلبى لحد ماالبشاميل يتقل (فى الوصفه دى شكل البشاميل مش تقيل اوى) حطى ملح وفلفل وبهارات وممكن تحطى نصف مكعب مرقه دجاج ويكون ملح البشاميل ازيدشويه من ملحك العادى(لو الدقيق كلكع معاكى ممكن تضربيه فى الخلاط)
مواضيع قد تعجبك:
|
|