العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

معلومات هامة

معلومات هامة خل مع ماء السلق بيخلي البيض يحتفظ بالكالسيوم اللي ف القشر لانه مفيد جدا وكمان الميه المغليه ماتترك اي اثر ف الحله لاطفاء

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 08-11-2015, 09:35 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية فاتن بشير
الكاتبة:
اللقب:
إدارة شبكة حياة
عرض البوم صور فاتن بشير  
معلومات العضوة

التسجيل: 21-12-2014
العضوية: 107863
المشاركات: 4,583
بمعدل : 1.35 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
فاتن بشير غير متواجد حالياً

هام

معلومات هامة


خل مع ماء السلق بيخلي البيض يحتفظ بالكالسيوم اللي ف القشر لانه مفيد جدا وكمان الميه المغليه ماتترك اي اثر ف الحله



لاطفاء حريق الزيت المشتعل لازم المقلاه تتغطي بطريقه معينه وهي انك تسحب الغطا بالراحه بطريقه افقيه يعني من اليمين للشمال وانت بتغطيها هتلاقيها اتطفت في ثواني مش تحطه بطريقه رأسيه يعني مش من فوق لتحت


لازالة رائحة الطبخ من اليدين اغسلي ملعقة ستانلس بالمية وافركيها بايدك تزيل كل الروائح



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

قديم 08-22-2015, 06:41 AM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف


افتراضي رد: معلومات هامة

الله يعطيك العافيه


رد مع اقتباس
قديم 08-22-2015, 01:35 PM   المشاركة رقم: 3

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
إدارة شبكة حياة


افتراضي رد: معلومات هامة

يسسلمو ايديك


رد مع اقتباس
قديم 08-22-2015, 03:51 PM   المشاركة رقم: 4

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
إدارة شبكة حياة


افتراضي رد: معلومات هامة

الله يسلمكم ويعافيكم


رد مع اقتباس


إضافة رد

معلومات هامة





الساعة الآن 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO