08-11-2015, 09:35 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
معلومات هامةخل مع ماء السلق بيخلي البيض يحتفظ بالكالسيوم اللي ف القشر لانه مفيد جدا وكمان الميه المغليه ماتترك اي اثر ف الحله لاطفاء حريق الزيت المشتعل لازم المقلاه تتغطي بطريقه معينه وهي انك تسحب الغطا بالراحه بطريقه افقيه يعني من اليمين للشمال وانت بتغطيها هتلاقيها اتطفت في ثواني مش تحطه بطريقه رأسيه يعني مش من فوق لتحت لازالة رائحة الطبخ من اليدين اغسلي ملعقة ستانلس بالمية وافركيها بايدك تزيل كل الروائح مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
08-22-2015, 06:41 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رد: معلومات هامة الله يعطيك العافيه | ||||||
08-22-2015, 01:35 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| رد: معلومات هامة يسسلمو ايديك | ||||||
08-22-2015, 03:51 PM | المشاركة رقم: 4 | ||||||
| رد: معلومات هامة الله يسلمكم ويعافيكم | ||||||