المسقعة بالباشميل عزيزتي تعرفي اليوم على طريقة جديدة لعمل الباذنجان ، ولكن هذه المرة بالباشميل ، وتمتعي بمذاقه الرائع واللذيذ المقادير : بصله مفرومه فص ثوم مفروم 1 كيلو بازنجان رومى مقشر ومقطع اسلايز نصف كيلو لحمه مفرومه 1 طماطم مبشوره ملح فلفل اسود / جوز الطيب مبشوره / كزبره ناشفه / زعتر / وروزمارى ان وجد / بشاميل جبنه مبشوره اى نوع لو رومى او شيدر او مودزاريلا ويفضل المودزاريلا. الطريقة : بعد تقطيع الباذنجان تبليه بالملح والفلفل والزعتر . قلبي مع القليل من الدقيق حتى لا يشرب زيت كتير . بعدها اقليه فى الزيت وطلعيه وضعيه على ورق مطبخ حتى لا يتشرب الزيت . فى حله على النار ضعي القليل من الزيت ثم البصل المفروم ثم اللحمه المفرومه ، قلبيهم جيداً ثم ضعي الثوم المفروم والطماطم المبشوره ووقلبيهم جيداً، ثم تبليهم بالملح والفلفل والزعتر والروزمارى . بعد كده ارفعيهم من على النار . أحضري صينيه وادهنيها بالبشاميل ، بعدها ضعي طبقه من البازنجان ثم طبقه اللحمه المفرومه ثم طبقه البازنجان التانيه ، بعدها غطي الصينيه بالبشاميل زى المكرونه البشاميل بالظبط وحط جبنة مبشوره على وش الصينيه دخليها الفرن لمده 15 دقيقه حتى يتحمر الوجه ، وألف صحة وعافية . http://www.hayah.cc/forum/img1434/ha...828584_462.jpg |
رد: المسقعة بالباشميل يسلم ايديكي |
رد: المسقعة بالباشميل المسقعه اللذيذه صدق من غوزي جربيها :) ويعطيكِ العافيه |
الساعة الآن 06:13 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO