04-30-2015, 05:51 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة سكالوب بانيه[/glow] المقادير كوب دقيق+ طريقة التحضيربيضتين صدر دجاج مخلى من العظم بابريكا+ فلفل ابيض +ثوم مفروم معلقتين عصير ليمون+معلقتين زيت زيتون معلقة خل تفاح+ملح بقسماط +زيت للتحمير قومى بوضع عصير الليمون وخل التفاح والزيت والملح والفلفل والبابريكا والثوم فى اناء ونخلطهم مع بعض قومى بفتح صدور الدجاج الى نصفين ونضع تحتها وفوقها ورق فويل وقومى بالضغط عليها بالهون حتى تحصلى على صدور رقيقة ثم قومى بغمسها فى الخليط السابق ونتركها لمده ساعة وبعد كدا نضعها فى الدقيق ثم نغمسها فى البيض والبقسماط والخبز المطحون قومى بوضع المقلاه على النار ونضع الزيت ونحمر الاسكالوب على الوجهين قومى بتقدمها مع المكرونة والكاتشب والمايونيز والبطاطس وبالف هنا وشفاء مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
04-30-2015, 08:43 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رد: طريقة سكالوب بانيه يسلمو انا بحبو كثييير لذيييذ | ||||||
04-30-2015, 09:55 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| رد: طريقة سكالوب بانيه صحتين وهنا حبيبتي | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
بانيه , سكالوب , طريقة , طريقة،سكالوب،بانيه |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|