04-19-2015, 08:24 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة حفظ الخضرةطريقه حفظ الخضرة: بالنسبة للبقدونس والكسبرة والشبت بغسلهم كويس اوى وانقعهم بعد كده فى ماء مضاف ليه معلقة خل وبعدين افرمهم ناعم اوى بمخرطة الملوخية وواصفيهم لمدة ساعتين على قطعة قماش وبعدين احطهم فى كيس وكل ما احتاج شويه اخدهم من الكيس على طول..وباستخدمه لخلطة المحشى والممبار والفول بالتقلية وساعات لما بيكون عندى عزومة بافرشهم تحت الاكل فى الطبق وارشهم على الطبق مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
04-19-2015, 10:31 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رد: طريقة حفظ الخضرة بارك الله فيك | ||||||
04-19-2015, 11:10 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| رد: طريقة حفظ الخضرة شكرا لمرورك | ||||||