04-16-2015, 10:11 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
مكرونة بالوايت صوصمكرونة بالوايت صوص و الجمبري >3 المقادير : جمبري .. توابل .. دقيق .. كريمة .. مرقةدجاج الطريقة : هنجيب الجمبري حجمة متوسط و نحط ملح و فلفل و نقلب الجمبري كويس اوي فية .. و نحط دقيق و نقلب الجمبري كويس فية و بعدها نجيب صوباع زبدة و نجط علية زيت و نسخنهم ع النار و نحط الجمبري يتحمر كويس .. و ف نفس زيت التحمير هنجيب نص او ربع مكعب المرقة و نحط عليهم كوباية كريمة بس الكوباية تكون الا معلقة كدة .. و نقلبهم كويس ع النار طبعا و بعدها ننزل برشة ملح و رشة فلفل و شطة و نقلب كويس لحد ما الصوص يتقل و يبقي حلو و نجيب حلة نملي نصها ماية و نحط رشة ملح و شوية زيت و نحط فيها المكرونة بس مش هنحطها كلها شوية شوية عشان متعجنش .. و بعد السلق هنجيب المكرونة و نحط عليها الصوص و الجمبري و بالهنا و الشفي مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم معجنات و سندويشات و فطائر |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
بالوايت , صوص , مكرونة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|