استغلي قشور البرتقال قشر البرتقال اوعى ترميه قشرى البرتقاله بمقشره البطاطس بحيث تطلعى القشره الصفرا من غير البيضا وحطيها فى طبق لمده يوم علشان تنشف او دخليها فى فرن سخن لمده ثوانى عشان تتحمص شويه وبعد ماتنشف اطحنيها بالكبه او مطحنه الخلاط وعبيها فى علبه وحطيها بالفريزر حيكون عندك احلى بودره بطعم البرتقال تصلح للحلويات والكيكه |
رد: استغلي قشور البرتقال صحيح بنعمل بيها كيكة البرتقال شكرا |
رد: استغلي قشور البرتقال يا هلا نورتي |
الساعة الآن 01:20 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO