01-07-2015, 10:56 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
بطاطس باللحم[glow=#6600ff]المقادير::[/glow] - كيلو بطاطس متوسطه الحجم - نصف كيلو لحم مفروم - حبتين طماطم مقطعه مكعبات صغيره - ملح فلفل اسود بهارات شطه 2 بصله مفرومه 2 فص ثوم 2 ملعقه صلصه [glow=#5100ff]طريقه التحضير::[/glow] - نقوم بتقشير البطاطس وتقويرها,ثم نضعها فى زيت على التار حتى يصبح لونها ذهبى دون تسويه كامله - نقوم بتشويح البصل المفروم فى قليل من الزيت اذا اردتى,وبعدها نضع الثوم المفروم واللحم والملح والفلفل الاسود والبهارات ثم نقوم بالتقليب ونغطيه حتى يتشرب الماء التى ينتجها. - نضع مكعبات الطماطم مع الصلصه والشطه ونتركها لمده عشر دقائق حتى تجف الماء كلها. - نحشى البطاطس باللحم المفروم. - نحضر صينيه نضع فيها ملعقتين زيت وحلقات من البصل وقلب البطاطس ونقوم بتشويحهم ونضع عليها ملح. - نضع عليها حبات البطاطس المحشيه وندخلها الفرن لمده ربع ساعه [glow=#5100ff]للتقديم::[/glow] - تقدم هذه الوجبه مع ارز ابيض. مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
باللحم , بطاطس , طبخ , لحم مفروم , وصفات رئيسة |
|