01-03-2013, 02:40 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقه عمل الفراخ النجتس من مطبخ مولىالسلام عليكم موضوعي هو طريقه عمل الفراخ النجتس من مطبخ مولى اولا المقادير نصف كيلو فراج بدون عظم مقطع مكعبات 2 حبه بطاطس مسلوقه ومقطعه مكعبات بيضه 4 معلق كبيره بقسماط ناعم 1 بصله مقطعه مكعبات توضع كل المقادير مع بعض ثم تفرم ناعم ثم يوضع عليها الملح والفلفل والبهارات والشطه والخردل ثم ناتى 2 بيضه مع ملح والفلفل مقدار من البقسماط والفراخ المفرومه وطبق بيوضع فى النجتس ثم نعمل الفراخ اقراص وتوضع فى البيض ثم توضع فى البقسماط الناعم ثم فى الطبق ويوضع الاطباق فى الفريزر لحين الاستخدام ثم تخرج من الفريزر فى وقت القلى وتقلى على نار هادئه وتقدم وبالهنا والشفا شكراً لكم و انتظر ردودكم :) مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
الفراخ , النجتس , طريقه , عمل , مطبخ , من , مولى |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|