تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق من صنع عضوات حياة

بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور

بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور السلام عليكم ورحمة الله كل سنة وانتو طيبين المكونات: 3 ونصف كوب دقيق كوب وربع زبدة طرية كوب

أطباق من صنع عضوات حياة

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 07-19-2014, 04:32 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية الشيف مونى
الكاتبة:
اللقب:
عضوية محظورة
عرض البوم صور الشيف مونى  
معلومات العضوة

التسجيل: 10-2-2013
العضوية: 88964
المشاركات: 129
بمعدل : 0.09 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
الشيف مونى غير متواجد حالياً

افتراضي بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور

السلام عليكم ورحمة الله
كل سنة وانتو طيبين
المكونات:
3 ونصف كوب دقيق
كوب وربع زبدة طرية
كوب الا ربع سكر بودرة
بيضة
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
فانيليا
للحشو:
مربى فراولة او اى نوع مربى تحبوه
الطريقة:
فى اناء هنحط الزبدة
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773179_919.jpg
ونضربها بالمضرب نص دقيقة مثلا ونضيفلها السكر بودرة
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773182_349.jpg
ونضربهم كتير بالمضرب الكهربائى لغاية ماالخليط حجمه يتضاعف ويبقى لونه ابيض وقوامه كريمى
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773183_458.jpg
ونضيف البيضة والفانيليا
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773183_540.jpg
ونضربهم بالمضرب والنتيجة كريمة كريمة بتلمع وخفيفة وان وصلنا للنتيجة دى نبقى بنشتغل صح لأن ده اساس السابليه
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773184_315.jpg
ونضيفلها الدقيق المنخول والبيكنج بودر
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773184_751.jpg
ونعجنهم وهتبقى العجينة لينة وطرية
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773185_320.jpg
هنغلف العجينة ونحطها فى التلاجة لمدة نص ساعة عشان نعرف نشتغل بيها وفيها ناس بتحب تعمل سابليه بالكاكاو زى البتيفور هتاخدوا جزء من العجينة او نصها وهتضيفولها ملعقة صغيرة كاكاو للتلوين لو تحبوا
ونحضر القطاعات اللى هنشتغل بيها
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773186_682.jpg
وهنفرد العجينة بالنشابة على دقيق او بين ورقتين خبز ونبدأ نقطعها بالقطاعات وانا بحب اعمله سميك ممكن انتو تخلوه رفيع عن كده او زى ده حسب رغبتكم
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773186_400.jpg
وهنحطهم فى صينية مدهونة او على ورق خبز ونفرغ الاشكال من النص بعد مانحطهم فى الصينية عشان شكلهم ميتغيرش
انا فرغته بشكل مدور مخصوص للحلويات لو مش متوفر هنستخدم اى حاجة مدورة عندنا
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773178_797.jpg
وخبزته فى فرن الكهربا على درجة حرارة هادية وشغلت النار من تحت بس عشان السابليه لازم يكون لونه ابيض
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773179_212.jpg
وده شكل ظهر السابليه مش غامق وفى نفس الوقت مستوى
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773180_820.jpg
ونبدأ نلصقه بالمربى
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773181_302.jpg
وده شكله بعد ماخبزناه ولصقناه بالمربى
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773181_553.jpg
وممكن نرش عليه سكر بودرة
بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور hayahcc_1405773182_713.jpg
وفيه ناس بتحب تحشى السابليه وتلصقه بشوكولاته بدل المربى او تحط على الوش شوكولاته كل ده حسب الرغبة
يارب موضوعى البسيط ده يكون عجبكم

مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق من صنع عضوات حياة

قديم 07-19-2014, 04:54 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة

التسجيل: 23-3-2014
العضوية: 102900
المشاركات: 210
بمعدل : 0.21 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
احمدك يارب غير متواجد حالياً

عرض البوم صور احمدك يارب  
افتراضي رد: بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور

ماشاء الله عليكي
مبدعه واتمنئ لكي التوفيق دايما


رد مع اقتباس
قديم 07-20-2014, 11:17 AM   المشاركة رقم: 3

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
ادارية سابقة
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية سوكراَ

التسجيل: 28-6-2013
العضوية: 96117
الدولة: .. ينبع البحر :$
المشاركات: 3,170
بمعدل : 2.53 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
سوكراَ غير متواجد حالياً

عرض البوم صور سوكراَ  
افتراضي رد: بسكويت السابليه من مطبخ الشيف مونى بالصور

ششغلك كله ماشاءالله تبارك الله :$
كل طبق تقدميه يقول الزود عندي :$
تستاهلي الفايف ستارز :$
واصلي :$


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO