العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية

طريقة عمل الكانيلونى والكرافت

طريقة عمل الكانيلونى والكرافت طريقة عمل الكانيلونى والكرافت طريقة عمل الكانيلونى والكرافت 2 مج دقيق 2 مج لبن 4 حبات بيض قليل من الملح والفلفل

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 01-10-2013, 02:11 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية همسات الحياه
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف
عرض البوم صور همسات الحياه  
معلومات العضوة

التسجيل: 29-12-2013
العضوية: 85899
المشاركات: 999
بمعدل : 0.24 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
همسات الحياه غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة عمل الكانيلونى والكرافت


طريقة عمل الكانيلونى والكرافت


طريقة عمل الكانيلونى والكرافت2 مج دقيق
2 مج لبن
4 حبات بيض
قليل من الملح والفلفل الاسود
نصف كيلوا لحمه
2حبة بصله كبيره مفرومه جيدا لعما العصاج


نشوح البصل على النار بدون زيت وبعد قليل نضع اللحمه تشوح عليها حتى يذبل لونهامع التقليب المستمر ونخلط حبة طماطم ونضعها عليها ونتركها حتى تستوى ونزودها بالماء عند الاحتياج ونضع عليها الملح والبهارات

الكرافت
نخلط اللبن والبيض فى الخلاط ونضيف الدقيق شويه بشويه ونخلطهم جيدا فى الخلاط ونضع قليل من الملح والفلفل ويخلط جيد جدا
وناتى بمقلاه من التيفال علشان مايلزقش فى المقلاه
ونضع نقطه من الزيت فيها وندهنها فيها ونسخنها على النار جيد وتاخذى القليل من السائل فى الخلاط يعنى مقدار نصف كبشة (كبشة اللى بتغرفى بيها الطبيخ) وتوزعيها علشان ماتكونش سميكه ولما تاخد اللون الذهبى الخفيف من وجه واحد بس والوجه التانى هيتماسك من الحراره
بس اوعى يتحرق منك وهكذا حتى ينتهى الخليط
ملحوظه قطر الكرافت بتكون حوالى 10 سم يعنى دائره متوسطه
وبعد كده تحشيه باللحمه وتدهتى الصينيه بزيت خفيف وترصى الكانيلونى وتضعى قفل الكرافت تحت علشان ما تفكش وتدهنيها من فوق بالكاتشب او الصلصه وقليل من الزيت وتبشر عليها جبنه موزدريلا او اى نوع انتى بتحبيه ودخليها الفرن لحد ماتاخد اللون اللى بتحبيه بس اوعى تحرقيها وبعد كده ممكن تقدمى معاها فى طبق تانى كاتشب او اى تغميسه انتى بتحبيها وبالهنا والشفا

ملحوظه
انتى ممكن تحشيه اى شى انتى عاوزاه مثل الجبنه والخضار او الفراخ اى شئ انتى بتحبيه

طريقة عمل الكانيلونى والكرافت
طريقة عمل الكانيلونى والكرافت


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO