تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013

فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013 فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013 فتة الدجاج بالسماق

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 12-10-2013, 01:38 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية كبريائى غرورى
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور كبريائى غرورى  
معلومات العضوة

التسجيل: 19-11-2013
العضوية: 83105
المشاركات: 595
بمعدل : 0.40 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
كبريائى غرورى غير متواجد حالياً

افتراضي فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013

فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013
فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013



فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013 hayahcc_1355089117_361.jpg
المكونات


- 2 كوب رز جاسمن
- 1/4 2 كوب مرقة دجاج
- 3 ورقات لارو أو غار
- 6 حبات قرنفل
- 3 حبات حبهان
- عود قرفة
- 2 معلقة صغيرة حبوب كمون
- 1 معلقة صغيرة كركم
- ملح
- سمنه
- عيش لبناني أو رقاق طري

طريقة التحضير

  1. نغسل الرز كويس ونسيبه منقوع في المياه حوالي ربع ساعه
  2. نسخن السمنة مع كل التوابل وأول مل التوابل تبدأ تطقطق نضيف عليها مرقة الدجاج ونسيبها تغلي
  3. نصفي الرز من المياه خالص وننزله على مرقة الدجاج اللي بتغلي
  4. نضيف الملح ونسيب الرز يستوي خالص
  5. نقطع العيش اللبناني أو الرقاق الطري ونحمرهم في شوية زيت أو نحمصهم في الفرن
  6. دلوقتي نرص الفته، نضيف العيش أو الرقاق في قعر طبق التقديم وفوقهم طبقة من الرز وبعدين طبقة الدجاج ونرش فوقها شوية ثومية

فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013
فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO