12-10-2013, 01:38 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013[SIZE=5][COLOR=indigo]فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=indigo] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/storeimg/hayahcc_1355089117_361.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]المكونات[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][COLOR=indigo] [/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- 2 كوب رز جاسمن [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- 1/4 2 كوب مرقة دجاج[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- 3 ورقات لارو أو غار[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- 6 حبات قرنفل[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- 3 حبات حبهان[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- عود قرفة[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- 2 معلقة صغيرة حبوب كمون[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- 1 معلقة صغيرة كركم[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- ملح[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- سمنه[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]- عيش لبناني أو رقاق طري[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][COLOR=indigo] [/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [B][SIZE=5][COLOR=indigo]طريقة التحضير[/COLOR][/SIZE][/B] [CENTER][LIST=1] [*][B][SIZE=5][COLOR=indigo]نغسل الرز كويس ونسيبه منقوع في المياه حوالي ربع ساعه[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=5][COLOR=indigo]نسخن السمنة مع كل التوابل وأول مل التوابل تبدأ تطقطق نضيف عليها مرقة الدجاج ونسيبها تغلي[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=5][COLOR=indigo]نصفي الرز من المياه خالص وننزله على مرقة الدجاج اللي بتغلي[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=5][COLOR=indigo]نضيف الملح ونسيب الرز يستوي خالص[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=5][COLOR=indigo]نقطع العيش اللبناني أو الرقاق الطري ونحمرهم في شوية زيت أو نحمصهم في الفرن[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=5][COLOR=indigo]دلوقتي نرص الفته، نضيف العيش أو الرقاق في قعر طبق التقديم وفوقهم طبقة من الرز وبعدين طبقة الدجاج ونرش فوقها شوية ثومية[/COLOR][/SIZE][/B] [/LIST] [SIZE=5][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=indigo]فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=indigo]فتة الدجاج بالسماق 2013 , طريقة تحضير فتة الدجاج بالسماق 2013[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|