12-03-2013, 11:03 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
تجربة لعمل الزبادي ،طريقة عمل الزباديتجربة لعمل الزبادي ،طريقة عمل الزبادي وكنا بنشترى كتير الجاهز ده و بعدين خفت على الاولاد من اللبن المجفف اللى بيستخدموه فقررت اجرب اعملة فى البيت و فعلا جربت عدة طرق بس حاقولكم على اسهل و احسن طريقة الاول احنا بنجيب اللبن و نغليه و نتركة يهدى شوية بحيث تقدرى تلمسيه و بعدين تجيبى معلقة زبادى من الجاهز (تكون هيه دى الخميرة بتاعتك) و بعدين تضربيها كويس فى الكوبايه لغايه لما تسيح خالص و بعدين تضيفيها على كيلو اللبن و بعدين تخلطيهم كويس جدا و بعدين تصبيهم فى كوبايات الاحجام اللى تحبيها و تسيبيها فى جو عادى او داخل الفرن من غير ما تفتحية ولا حاجة ههههههه لغايه لما يمر 5 ساعات او اكتر و بعدين شوفية لو جمد و ما بقاش سائل كله يبقى تمام كده بقى عندك زبادى صحى و من صنع ايدك و نظيف و ابقى بقى دخليه التلاجة تجربة لعمل الزبادي ،طريقة عمل الزبادي تجربة لعمل الزبادي ،طريقة عمل الزبادي مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم الأعمال اليدوية و التجارب المنزلية Handicrafts |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , ،طريقة , الزبادي , تجربة , عمل , لعمل |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|