الريش المشوية بالمستردة 2013 , طريقة عمل الريش المشوية بالمستردة 2013 الريش المشوية بالمستردة 2013 , طريقة عمل الريش المشوية بالمستردة 2013 الريش المشوية بالمستردة 2013 , طريقة عمل الريش المشوية بالمستردة 2013 طبق اليوم من أشهى المشاوى التى نفضلها جميعا,,, قدمى الريش بأسهل طريقة وأشهى طعم … هذه الوجبة مناسبة للغداء أو يمكنك تقديمها على العشاء… المقادير: 250 جرام ريش ضأن 1 ملعقة صغيرة زبدة 1 ملعقة صغيرة مستردة 2/1 ملعقة صغيرة فلفل اسود 1 وحدة طماطم 2/1 بصلة زبدة متردوتيل أوراق الخس طريقة التحضير : قومى بتتبيل الريش فى الزيت والفلفل و المستردة. ثم سخنى الشواية وقومى بوضع الريش على الشواية مع نصف البصلة ونصف الطماطم لمدة 25 دقيقة مع التقليب *تابعى عملية الشى بحيث لا تحترق الريش انقلى الريش من على النار ، وتوضع فى طبق ضعى على الريش الزبدة المتردوتيل. ويزين بأوراق الخس المقطعة باليد,,, وبالصحة والهنا,,, *** إقتراح التقديم قدمى طبق الريش مع سلطة البطاطس بالشبت والليمون والخبز اللبنانى والطحينة باثوم والليمون الريش المشوية بالمستردة 2013 , طريقة عمل الريش المشوية بالمستردة 2013 الريش المشوية بالمستردة 2013 , طريقة عمل الريش المشوية بالمستردة 2013 |
الساعة الآن 09:48 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO