11-26-2013, 05:23 PM
|
المشاركة رقم: 1 |
الصورة الرمزية | | الكاتبة: | | اللقب: | عضوة نادي الألف |
| | | التسجيل: | 5-11-2013 | العضوية: | 82085 | المشاركات: | 989 | بمعدل : | 0.24 يوميا | معدل التقييم: | | | |
محشى ورق العنب باللحم 2013 , أشهى وصفة لورق العنب 2013
المقادير: * أرز * ورق العنب * بصل مفروم * طماطم مبشورة * شبت وبقدونس وكسبرة مفرومين * قرفة ناعمة * زيت زيتون * ملح وفلفل وبهارات”حسب الرغبة” * 1 ك لحم بقرى ريش
طريقة التحضير: * أولاً نضع البصل المفروم مع الطماطم والشبت و البقدونس و الكسبرة مفرومين مع زيت زيتون مع قرفة ناعمة * نضع جميع المقادير مع بعض ثم نضعه على الأرز ونلف بيه ورق العنب * يكون فيه شوربة لحمة بها قطع لحمة أو ريش وبوكيه جارنيه ( بصل وكرفس وجزر وبندورة وورق لورو وحبهان وملح وفلفل ) * نصفي الشوربة في حلة بها مادة دهنية نرص قطع اللحمة او الريش ( مستوية 50 % ) والبوكيه جارنيه اللى كانوا في الشوربة ثم * ثم نرص عليهم اصابع محشى ورق العنب ونضعهم على النار شوية. * ثم نسقيه محشى ورق العنب بالشوربة ونغطي حلة محشى ورق العنب ونتركها على النار ونهدى عليها حتى السوى * بعد السوى نقلب حلة محشى ورق العنب في طبق التقديم بحيث تكون اللحمة في الاعلى وبالصحة والهنا,,,, محشى ورق العنب باللحم 2013 , أشهى وصفة لورق العنب 2013 محشى ورق العنب باللحم 2013 , أشهى وصفة لورق العنب 2013
مواضيع قد تعجبك:
|
|