تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعتر 2013 , طريقة فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعت 2013

فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعتر 2013 , طريقة فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعت 2013 فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعتر 2013 , طريقة فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعت 2013 فطائر

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-26-2013, 04:40 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ورد الجورى
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف
عرض البوم صور ورد الجورى  
معلومات العضوة

التسجيل: 5-11-2013
العضوية: 82085
المشاركات: 989
بمعدل : 0.60 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ورد الجورى غير متواجد حالياً

افتراضي فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعتر 2013 , طريقة فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعت 2013



فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعتر 2013 , طريقة فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعت 2013
فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعتر 2013 , طريقة فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعت 2013

هنقدم النهاردة فطائر ولا أحلى منها بجد تحفة جربيها هتحبيها جدااا واحرصى دائما على تقديمها لأولادك لأنها روعة فى الجمال وتحتوى على عناصر غذائية مفيدة جدا ليهم خصوصا فى مرحلة النمو

المقادير :
* العجينة:
2 كوب دقيق
2 صفار بيض
ملعقة كبيرة سكر
½ كوب زيت زيتون
كوب من الماء


* الحشو :
3 ثمرة فلفل ألوان (أخضر وأحمر وأصفر) مقطّعة مكعبات صغيرة
ثمرة بصل كبيرة مقطّعة مكعبات صغيرة
ثمرة طماطم مقطّعة مكعبات صغيرة
½ فنجان صلصة طماطم
½ كوب جبنة موتزاريلا
ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملعقة صغيرة زعتر
ملح وفلفل أسود


طريقة التحضير:
1- اخفقي صفار البيض في طبق كبير، وبعد كده ضيفي عليه زيت الزيتون مع الاستمرار في الخفق، واخلطي الدقيق مع السكر كويس.

2- ضيفي صفار البيض والزيت على الدقيق والسكر واعجنيهم مع بعض كويس، مع إضافة الماء تدريجيا؛ وده علشان تحصلي على عجينة متجانسة.
3- افردي العجينة بالنشّابة على رخامة المطبخ، مع مراعاة رش الرخامة بشوية دقيق علشان العجينة ماتلزقش منك.
4- قطّعي العجينة في أحجام قوالب التارت اللي عندك، مع مراعاة دهن القوالب بشوية زيت أو زبدة علشان العجينة ماتلزقش في القالب.
5- سخّني الفرن على درجة حرارة متوسطة، ورصّي القوالب في صاج، ودخّليه الفرن لمدة نصف ساعة أو لغاية ما تحصلي على اللون الدهبي.
6- طلّعي قوالب التارت من الفرن، وادهنيها بصلصة الطماطم، واخلطي باقي مقادير الحشو مع بعض كويس، وحطّيهم داخل التارت، ودخّليهم الفرن لمدة 10 دقائق، وبعد كده طلّعيهم وقدّميهم..
وبالصحة والهنا…


فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعتر 2013 , طريقة فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعت 2013
فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعتر 2013 , طريقة فطائر الموتزاريلا بالفلفل والزعت 2013


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO