فيليه السمك 2013 , فيليه السمك المتبل والمقرمش 2013 فيليه السمك 2013 , فيليه السمك المتبل والمقرمش 2013 فيليه السمك 2013 , فيليه السمك المتبل والمقرمش 2013 طبقنا النهاردة لذيذ وكتير شهى,,, هنقدم السمك الفيليه بتتبيلة مميزة وطعم يجنن,,, جربيه النهاردة وقدمى وجبة خفيفة وشهية مفيش أسهل منها,,, المقادير 2/1 كيلو سمك فيليه أى نوع متوفر رأس ثوم كاملة ملعقة صغيرة كمون 2/1 ملعقة صغيرة بهار 2/1 ملعقة صغيرة فلفل أسود ملعقة صغيرة ملح *للتغليف: دقيق متبل بملح وفلفل أسود وبابريكا طريقة التحضير: – تقطع شرائح السمك إلى شرائح متوسطة الحجم وتغسل جيدا – يفرم الثوم ناعما ويخلط باليد مع البهارات والملح – يدهن السمك بخليط الثوم من الجانبين ويترك مدة ساعة بالثلاجة – يخرج من الثلاجة ويزال الثوم قدر الإمكان ثم يوضع بالدقيق ويغلف من الجانبين جيدا – فى مقلاة نسخن زيت غزير على نار متوسطة ويقلى به شرائح السمك حتى تمام النضج وحتى تأخذ اللون الذهبى وبالصحة والهنا….. إقتراح التقديم: قدمى فيليه السمك مع الأرز المفلفل أو شرائح الخبز وسلطة الجمبرى الشهية بصوص الخل والشبت وسلطة الطحينة فيليه السمك 2013 , فيليه السمك المتبل والمقرمش 2013 فيليه السمك 2013 , فيليه السمك المتبل والمقرمش 2013 |
الساعة الآن 03:03 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO