منتديات شبكة حياة

منتديات شبكة حياة (http://www.hayah.cc/forum/)
-   المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ (http://www.hayah.cc/forum/13/)
-   -   محشى ورق الكرنب 2013 , محشى ورق الكرنب بالحشوة الخاصة 2013 (http://www.hayah.cc/forum/t123831.html)

ورد الجورى 11-26-2013 09:55 AM

محشى ورق الكرنب 2013 , محشى ورق الكرنب بالحشوة الخاصة 2013
 


محشى ورق الكرنب 2013 , محشى ورق الكرنب بالحشوة الخاصة 2013
محشى ورق الكرنب 2013 , محشى ورق الكرنب بالحشوة الخاصة 2013



النهاردة هقدم لك أحلى طبق محشى يمكن عمله,,, طعمه خطيييييير مش ممكن تنسيه,,, جربيه على ضمانتى لأنه فعلا حكاااية,,, يلا بسرعة قدمى أحلى طبق للمحشى

المقادير:
كرنبه مسلوقة ومتقطعة ومجهزة للحشو
الحشوة:


خضرة” بقدونس_شبت_كزبرة خضراء”
طماطم
أرز مصرى
صلصة طماطم
توابل “فلفل اسود-بهارات محشى-كبابة صينى –جنزبيل-نعناع-سنه قرفة”
2 بصل كبير
زيت نباتى
قطعة لية صغيرة لو متوفرة , أو قطعة من الدهن

قطعتين فحم

طريقة التحضير:
-احضرى طبق عميق , وقومى بفرم البصل والخضرة بعد غسلها وضيفيها إلى البصل المبشور
– افرمى قطعة اللية أو الدهن وضيفيها للطبق
– سخنى الفحم على النار حتى يحمر
– احضرى كوب وضعيه بوسط طبق الخلطة
– بعد تمام تسخين الفحم خذى قطعة وضعيها فى كوب الزبدة وغطى الطبق بغطاء حلة وفوقها ضعى فوطة حتى تتشبع الخلطة برائحة الفحم الجميلة.
– كررى العملية 3 أو 4 مرات بالتبادل بالفحم حتى تتشبع الخلطة بالرائحة الجميلة , وقومى بازالة الكوب بالفحم.
– ضيفى الأرز المغسول مسبقا للخلطة وضيفى 3 ملاعق صلصة طماطم وعصير الطماطم وقلبى جيدا,مع اضافة الملح والتوابل وضيفى الزيت حتى تلمع الخلطة.
– ابدأى فى حشو ورق الكرنب وضعيه فى الحلة بعد وضع طبقة من شرائح البصل والطماطم قبل رص المحشى حتى لا يحترق ويعطى طعم جميل جدااا
– اعصرى الطماطم وضعيها فى اناء مع كوب من الشوربة ويتبل بالملح والفلفل واتركيه حتى يغلى وضيفيه لحلة المحشى .
– وضعيه على النار مع تهدئة النار حين يتشرب المحشى الصلصة,واتركيه حتى تمام النضج , واقلبيه فى طبق ورصى بشكل جميل فى طبق التقديم
واستمتعى بأحلى طعم للمحشى,,,
وبالصحة والهنا,,,


إقتراح التقديم:
قدمى أحلى محشى مع تشيكين كرسبى بالفلفل الحار




محشى ورق الكرنب 2013 , محشى ورق الكرنب بالحشوة الخاصة 2013
محشى ورق الكرنب 2013 , محشى ورق الكرنب بالحشوة الخاصة 2013



الساعة الآن 03:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO