تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

تورته عيد الام.. 2013 , طريقة عمل تورته عيد الام. 2013

تورته عيد الام.. 2013 , طريقة عمل تورته عيد الام. 2013 تورته عيد الام.. 2013 , طريقة عمل تورته عيد الام. 2013 تورته عيد الام..

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-24-2013, 10:30 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ورد الجورى
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف
عرض البوم صور ورد الجورى  
معلومات العضوة

التسجيل: 5-11-2013
العضوية: 82085
المشاركات: 989
بمعدل : 0.66 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ورد الجورى غير متواجد حالياً

افتراضي تورته عيد الام.. 2013 , طريقة عمل تورته عيد الام. 2013



تورته عيد الام.. 2013 , طريقة عمل تورته عيد الام. 2013
تورته عيد الام.. 2013 , طريقة عمل تورته عيد الام. 2013

المقادير: كيكه اسفنجيه على شكل قلب الصور بالاسفل
شربات حلوى خفيف
8اصفر بيض
600جرام فريش كريم مضروب بالمضرب الكهربائى
300جم شيكولاته دارك سايحه
150جم سكر
ربع ع كوب ماء
معلقه كبيره جيلاتين
ربع كوب ماء دافىء
شوكليت ميروار
كوب عسل جلوكوز
كوب سكر
كوب فريش كريم
معلقه كبيره جيلاتين
نصف كوب كاكاو
ربع كوب ماء دافىء تورته عيد الام..  2013  , طريقة  عمل تورته عيد الام. 2013 hayahcc_1353738618_621.gif التحضير: لعمل الموس شيكولاه
نضع الاصفر بيض فى العجانه مع الضرب المستمر لمده عشر دقائق
اعملى كرامل بيضه 150جم سكر وربع كوب ماء الى ان تصل حرارتهم الى 116درجه او بالنظر كرامل ابيض فاتح
ثم ضعى الكرامل وهو ساخن على البيض المخفوق مع الخفق المستمر
ضعى الماء فوق الجيلاتينه وضعيهم على النار مع التقليب حتى تسيح الجيلاتينه
ضعى الجيلاتينه فوق الخليط السابق واتركيه مع الخفق المستمر وبعد مايبرد الموس نضع الشيكولاته السايحه وسخنه
ونقلب الموس شيكولا



شيكوليت ميروار
نضع عسل الجلوكوزعلى النار ثم نضع معه كوب سكر ونقلب
الى ان يتجانسوا ويسيحوا
نضع كوب فريش كريم على النار وبعد الغليان نضعه فوق المقار السابق من العسل والسكر
نضع ربع كوب ماء دافىء على الجيلاتينه ونضعهم على النار يسيحوا وننزلهم على المقار السابق مع التقليب المستمر وبعد غلوه واحده ننزلهم من النار ونصفيهمونضعهم جانبا ليهداوا تورته عيد الام..  2013  , طريقة  عمل تورته عيد الام. 2013 hayahcc_1353738618_621.gif الطبخ: نحضر الكيكه ونشقها ثلاث دسكات
نقى الدسكات بالشراب الخفيف او ماء نضع الدسك الاول بفرمه على شكل قلب ونضع فوقها موس الشيكولاه ونفرده
ثم نضع ثانى دسك ونفرد فوقه موس شيكلاه ثم ثالث طبقه والاخيره من الكيكه ونغطيها بالموس شيكولاه وندخلها الفريزر
تتجمد ثم نطلعها ونسكب فوقها الشيكولاه ميرواه
للتزيين نحضر شيكولاته بيضاء ونضع عليها لون احمر ثم نضعه فوق الميرواه بطريقه عشوائيه حسب الذوق
تورته عيد الام..  2013  , طريقة  عمل تورته عيد الام. 2013 hayahcc_1353738618_621.gif ملاحظات:

عند تغطيه التورته بالشيكولاه ميرواه نختبره على الشفايف لظبط درجه الحراره
لانترك الميرواه على النار كثير بعد وضع الجيلاتينه لكى لايفقد اللمعه





تورته عيد الام.. 2013 , طريقة عمل تورته عيد الام. 2013
تورته عيد الام.. 2013 , طريقة عمل تورته عيد الام. 2013


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO