العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة صينية الجلاش باللحمة

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-19-2013, 03:28 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية عاشقة الطبخ
الكاتبة:
اللقب:
عرض البوم صور عاشقة الطبخ  
معلومات العضوة

التسجيل: 18-11-2013
العضوية: 83078
المشاركات: 499
بمعدل : 0.12 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
عاشقة الطبخ غير متواجد حالياً

افتراضي

صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة


صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

صينية الجلاش باللحمة المفرومة   ,  خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة hayahcc_1353281340_411.png


المقادير:




نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن


الطريقة
صينية الجلاش باللحمة المفرومة   ,  خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة hayahcc_1353281340_791.png


اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم على كوب اللبن واخلطهم كويس قوى بالشوكة.تدهن صينية بالسمن ثم نضع نص كمية الجلاش مع المسح بالفرشاة سمن بين كل ورقتين و هكذا حتى ننتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمه المعصجة مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش التانية بنفس الطريقه الاولى ثم ادهن وجة الصينية بالفرشاة بالسمن و اقطع الجلاش بالسكينة اما مثلثات او مربعات وادخلها الفرن حوالى 10 دقائق حتلاقيها وشها احمر خفيف اروح مطلعاها و صبة عليها كلها كوب اللبن بالبيض و ادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى و تحمر . تطلعيها و تعيدى تقطيعها على القطعة السابقة و بالهنا و الشفا



صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO