|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
11-19-2013, 03:28 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومةصينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة المقادير: نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن الطريقة اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم على كوب اللبن واخلطهم كويس قوى بالشوكة.تدهن صينية بالسمن ثم نضع نص كمية الجلاش مع المسح بالفرشاة سمن بين كل ورقتين و هكذا حتى ننتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمه المعصجة مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش التانية بنفس الطريقه الاولى ثم ادهن وجة الصينية بالفرشاة بالسمن و اقطع الجلاش بالسكينة اما مثلثات او مربعات وادخلها الفرن حوالى 10 دقائق حتلاقيها وشها احمر خفيف اروح مطلعاها و صبة عليها كلها كوب اللبن بالبيض و ادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى و تحمر . تطلعيها و تعيدى تقطيعها على القطعة السابقة و بالهنا و الشفا صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة صينية الجلاش باللحمة المفرومة , خطوات عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , الجلاش , المفرومة , باللحمة , خطوات , صينية , عمل |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|