تابعي جديدنا بالفيسبوك


العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور دجاج برست

صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور دجاج برست صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور دجاج برست صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-19-2013, 03:24 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية عاشقة الطبخ
الكاتبة:
اللقب:
عرض البوم صور عاشقة الطبخ  
معلومات العضوة

التسجيل: 18-11-2013
العضوية: 83078
المشاركات: 499
بمعدل : 0.34 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
عاشقة الطبخ غير متواجد حالياً

افتراضي صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور دجاج برست

صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور دجاج برست

صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور دجاج برست


صدور دجاج برست  ، طريقة عمل صدور دجاج برست hayahcc_1353281076_530.jpg

المقادير

1/2 كيلو صدور دجاج

كوب سبانخ مفروم

كوب لحمة مفروم متعصج

فنجان أو نصف كوب جبنة بارميزان

1/4 كيلو جبنة مودزريلا

فنجان زيت زيتون أو زبد

بصله متوسطة مفرومة

ملح وفلفل

للتزين

كوسة مسلوق أسلايز “دوائر”

الطريقة

نضع زيت الزيتون أو الزبد فى قدر على النار وبعدها ننزل بالبصل المفروم.

وبعد دقيقة ننزل باللحم المفروم المتعصج والسبانخ الفروم وملح وفلفل.

وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار.

ونحضر صدور الفراخ المخلية، ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش.

ويتم حشوها بالخليط المعدة، ونضغط عليها بكف الأيد.


وبعدها نضعها فى مقلاة على النار وقليل من الزيت.

ونضع قطع الصدور ونقلب على الجنبين بعد احمرار كل جنب.

وبعدها نرفعهم من على النار .

ونرصهم فى صينية ونضع على كل قطعة صدور فراخ شريحة من جبنة المودزريلا.

وتزج فى الفرن من 10 إلى 15 دقيقه إلى تمام النضج.

وبعدها نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق




صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور دجاج برست


صدور دجاج برست ، طريقة عمل صدور دجاج برست



مواضيع قد تعجبك:



التعديل الأخير تم بواسطة نور الريس ; 08-08-2015 الساعة 03:10 PM
رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO