11-18-2013, 10:16 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذطاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذ المقادير: -كوب فريك منقى كويس جدا ومغسول ومنقوع لمدة نصف ساعة - نصف كيلو كبد وقوانص - شوربة دجاج - بصلة مقطعة - طماطم مبشورة - ملح وفلفل وكمون وبهارات فراخ ومكعب مرقة دجاج الطريقة : - نشوح البصلة فى قليل من السمن والزيت لحد ما يصفر لونها - نضيف الكبد والقوانص والملح و التوابل ومكعب المرقة ونقلب لحد ما لون الكبد والقوانص يتغير - نضيف الطمطماية المبشورة ونهدى النار ونقلب برضه - آخر حاجة نضيف الفريك بعد ما يتصفى من ميته ونفضل نقلب الخليط كله على نار هادية لحد ما يشرب صوص الكبد والقوانص - نحطه فى الطاجن ونضيف عليه الشوربة لحد ما تغطيه تماما ونسيبه فى الفرن حوالى نصف ساعة ودى النتيجة معلش الصورة مش واضحة عشان الموبايل ويارب تكون عجبتكم طاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذ طاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذ مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , 2013 , الفريك , الكبد , بالكبد , سهل , طاجن , والقوانص , ولذيذ |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|