العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013

طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 طريقة

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-11-2013, 01:56 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية مسلمة
الكاتبة:
اللقب:
عرض البوم صور مسلمة  
معلومات العضوة

التسجيل: 21-10-2013
العضوية: 81065
المشاركات: 995
بمعدل : 0.24 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
مسلمة غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013




طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013
طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013



دلوقتى هنعمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء
بعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل


الحشوه تختلف من شخص لاخريفضل لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرووووومه وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات
انما فى اللمبار البقرى
خليط من الطماطم المسبكه او صلصه
بصل مقطع
شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر
ارز مصرى غير منقوع
طماطم مقطعه مكعبات صغيره
زيت
شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى




(((كيلو ونصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))


طريقة عمل الممبار  2013  , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 hayahcc_1352627765_603.jpg


نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب
انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف


طريقة عمل الممبار  2013  , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 hayahcc_1352627767_455.jpg
طبعا ده جزء من الممبار


نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح
طريقة عمل الممبار  2013  , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 hayahcc_1352627766_807.jpg


نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع
نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء
مهمه الخطوه دى علشان التحمير


طريقة عمل الممبار  2013  , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 hayahcc_1352627765_318.jpg


نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى
ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزااائد
وده شكله النهائى
اطريقة عمل الممبار  2013  , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 hayahcc_1352627767_778.jpg


وده من الدااااخل احمر وفى نفس الوقت طرى من الطماطم المقطعه والبصل


طريقة عمل الممبار  2013  , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 hayahcc_1352627765_300.jpg



طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013
طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

قديم 11-12-2013, 03:08 AM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف


افتراضي رد: طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013




رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO