11-11-2013, 01:56 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 دلوقتى هنعمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل الحشوه تختلف من شخص لاخريفضل لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرووووومه وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات انما فى اللمبار البقرى خليط من الطماطم المسبكه او صلصه بصل مقطع شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر ارز مصرى غير منقوع طماطم مقطعه مكعبات صغيره زيت شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى (((كيلو ونصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز)) نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف طبعا ده جزء من الممبار نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء مهمه الخطوه دى علشان التحمير نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزااائد وده شكله النهائى ا وده من الدااااخل احمر وفى نفس الوقت طرى من الطماطم المقطعه والبصل طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
11-12-2013, 03:08 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رد: طريقة عمل الممبار 2013 , طريقة عمل الممبار .. شهي ولذيذ 2013 | ||||||