11-07-2013, 01:41 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل صينية البطاطس المهروسة باللحمة المفرومةالمقادير:
الطريقة: 1- قشّري البطاطس، وبعد كده اسلقيها، واهرسيها كويس، وضيفي ليها اللبن والملح. 2- هاتي طاسة وحطّي فيها الزيت، وشوّحي فيها البصل مع اللحمة المفرومة على النار، لغاية ما اللحمة تستوي، وبعد كده تبّليها بالملح والفلفل والبهارات. 3- ادهني الصينية اللي هتعملي فيها بشوية زبدة، ورشّي عليها كمية من البقسماط. 4- افردي نصف كمية البطاطس في الصينية، وافردي فوقيها اللحمة والجبنة المبشورة، وفي الآخر ضيفي باقي البطاطس. 5- رشّي البقسماط فوق الوش، وحطّي ملعقة زبدة، ودخّليها الفرن لحد ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيها، وقدّميها.. وبالهنا والشفا. مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
البطاطس , المفرومة , المهروسة , باللحمة , صينية , طريقة , عمل |
|