العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة عمل صينية البطاطس المهروسة باللحمة المفرومة

طريقة عمل صينية البطاطس المهروسة باللحمة المفرومة طريقة عمل صينية البطاطس المهروسة باللحمة المفرومة طريقة عمل صينية البطاطس المهروسة باللحمة المفرومة المقادير: كيلو لحم مفروم

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-07-2013, 01:41 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ام زياد العنزى
الكاتبة:
اللقب:
عضوة مميزة
عرض البوم صور ام زياد العنزى  
معلومات العضوة

التسجيل: 5-9-2013
العضوية: 77810
الدولة: السعودية
المشاركات: 1,000
بمعدل : 0.24 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ام زياد العنزى غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة عمل صينية البطاطس المهروسة باللحمة المفرومة





طريقة عمل صينية البطاطس المهروسة باللحمة المفرومة hayahcc_1352281281_795.jpg




المقادير:



  • كيلو لحم مفروم
  • كيلو بطاطس
  • كوب ونصف لبن
  • بصلة كبيرة مفرومة
  • ملح وبهارات
  • 1/ 2 كوب جبنة رومي مبشورة
  • 2 ملعقة زبدة
  • زيت للقلي
  • كوب بقسماط
الطريقة:

1- قشّري البطاطس، وبعد كده اسلقيها، واهرسيها كويس، وضيفي ليها اللبن والملح.

2- هاتي طاسة وحطّي فيها الزيت، وشوّحي فيها البصل مع اللحمة المفرومة على النار، لغاية ما اللحمة تستوي، وبعد كده تبّليها بالملح والفلفل والبهارات.


3- ادهني الصينية اللي هتعملي فيها بشوية زبدة، ورشّي عليها كمية من البقسماط.

4- افردي نصف كمية البطاطس في الصينية، وافردي فوقيها اللحمة والجبنة المبشورة، وفي الآخر ضيفي باقي البطاطس.

5- رشّي البقسماط فوق الوش، وحطّي ملعقة زبدة، ودخّليها الفرن لحد ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيها، وقدّميها.. وبالهنا والشفا.





مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO