العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة

طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة المقادير: ½ كيلو جلاش ½ كيلو جبنة بيضاء "أي نوع

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-07-2013, 01:39 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ام زياد العنزى
الكاتبة:
اللقب:
عضوة مميزة
عرض البوم صور ام زياد العنزى  
معلومات العضوة

التسجيل: 5-9-2013
العضوية: 77810
الدولة: السعودية
المشاركات: 1,000
بمعدل : 0.24 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ام زياد العنزى غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة


طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة


طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة


طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة hayahcc_1352281143_880.jpg


المقادير:

½ كيلو جلاش
½ كيلو جبنة بيضاء "أي نوع "
½ كوب نعناع أخضر مفروم
½ كوب بقدونس مفروم
بصلة مفرومة
ملح وفلفل
زبدة



الطريقة:

1- حمّري البصل المفروم في الزبدة، وضيفي عليهم النعناع والبقدونس المفروم والملح والفلفل، وبعد كده ارفعيهم من على النار، وضيفي عليهم الجبنة، واخلطيهم مع بعض كويس.
2- قطّعي الجلاش مستطيلات، واحشيه بخليط الجبنة، ولفّيه كل مستطيل على شكل أسطواني.

3- حطّي أصابع الجلاش في صينية مدهونة بالزبدة، ودخّليها الفرن لحد ما تحمرّ، وبعد كده طلّعيها وقدّميها، وممكن كمان تعملي معاها كباب حلة.. وبالهنا والشفا.

طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة


طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO