11-07-2013, 01:39 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنةطريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة ½ كيلو جلاش ½ كيلو جبنة بيضاء "أي نوع " ½ كوب نعناع أخضر مفروم ½ كوب بقدونس مفروم بصلة مفرومة ملح وفلفل زبدة 1- حمّري البصل المفروم في الزبدة، وضيفي عليهم النعناع والبقدونس المفروم والملح والفلفل، وبعد كده ارفعيهم من على النار، وضيفي عليهم الجبنة، واخلطيهم مع بعض كويس. 2- قطّعي الجلاش مستطيلات، واحشيه بخليط الجبنة، ولفّيه كل مستطيل على شكل أسطواني. 3- حطّي أصابع الجلاش في صينية مدهونة بالزبدة، ودخّليها الفرن لحد ما تحمرّ، وبعد كده طلّعيها وقدّميها، وممكن كمان تعملي معاها كباب حلة.. وبالهنا والشفا. طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة طريقة عمل أصابع الجلاش بالجبنة مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
أصابع , الجلاش , بالجبنة , طريقة , عمل |
|