![]() | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
![]() طريقة عمل بطاطس مشوية بالليمون والبقدونس طريقة عمل بطاطس مشوية بالليمون والبقدونس ![]() المقادير:
الطريقة:1- قطّعي البطاطس شرائح عريضة، واغسليها كويس بالميه والخل. 2- تبّلي البطاطس بالملح وادهنيها بشوية زيت، ولفّيها في ورق فويل، ودخّليها الفرن علشان تستوي كويس. 3- بعد ما تتأكّدي إن البطاطس استوت، طلّيعها من الفرن، وحطّي عليها الزبدة. 4- حضّري الصوص اللي هتحطّيه على البطاطس عند التقديم، بإنك تخلطي الثوم المفروم مع الكمون والبقدونس وملعقة زيت وعصير الليمون، وقلّبيهم مع بعض كويس أوي. 5- عند التقديم، ضيفي الصوص على البطاطس وقدّميها.. وبالهنا والشفا. طريقة عمل بطاطس مشوية بالليمون والبقدونس طريقة عمل بطاطس مشوية بالليمون والبقدونس مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
الكلمات الدلالية (Tags) |
بالليمون , بطاطس , طريقة , عمل , مشوية , والبقدونس |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|