11-07-2013, 01:30 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل كفتة مشويةطريقة عمل كفتة مشوية طريقة عمل كفتة مشوية المقادير:½ كيلو لحمة مفرومة 3 : 4 ملاعق لبن كيس بقسماط ملح وفلفل 2 بصلة مفرومة الطريقة:1- حطي البصل على اللحمة في وعاء كبير واخلطيهم مع بعض كويس، وضيفي الملح والفلفل. 2- بعد كده هاتي البقسماط وحطيه في طبق وحطي عليه اللبن، وممكن تزوّدي أو تقللي كمية اللبن، المهم إنك تحصلي في الآخر على عجينة متماسكة. 3- حطّي الخليط ده على الكفتة، واخلطيهم مع بعض وسيبيهم نص ساعة. 4- صبّعي الكفتة، ورصّيها في صينية وغطّيها كويس، وحطّيها على نار هادية على البوتجاز من فوق. 5- لما تلاقي الكفتة لونها بدأ يتغيّر ونزّلت الميه بتاعتها، وبدأت تستوي اطفي عليها، ودخّلي الصينية الفرن، وولعي الشواية، وسيبيها لحد ما تتحمر.. وبالهنا والشفا. طريقة عمل كفتة مشوية طريقة عمل كفتة مشوية مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|