11-07-2013, 01:29 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل رز بالكبدة والمشرومطريقة عمل رز بالكبدة والمشروم طريقة عمل رز بالكبدة والمشروم المقادير:¼ كيلو رز 2 ملعقة زيت ¼ علبة مشروم شرائح ¼ كبدة فراخ مقطعة مكعبات بصلة مفرومة ناعمة 3 فصوص ثوم مفروم ناعم كوب شوربة فراخ ملح وفلفل الطريقة:1- حطي الزيت عليه البصل والثوم والمشروم، وشوحيهم على النار لمدة 3 دقائق. 2- حطي الرز عليهم وشوربة الفراخ والملح والفلفل، وسيبيهم لحد ما الرز يستوي. 3- شوحي الكبدة على النار في طاسة. 4- وبعد ما الرز يستوي حطيه في طبق التقديم وحطي عليه الكبدة.. وبالهنا والشفا. طريقة عمل رز بالكبدة والمشروم طريقة عمل رز بالكبدة والمشروم مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
بالكبدة , رز , طريقة , عمل , والمشروم |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|