11-04-2013, 05:17 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة تحضير شوربة الكوسةطريقة تحضير شوربة الكوسة طريقة تحضير شوربة الكوسة شوربة الكوسة المكونات:
الطريقة: 1- حطّي الزبدة مع الزيت على نار هادية، وضيفي عليهم الكرفس والبصل والكرات وورق اللاورا. 2- بعد كده ضيفي الدقيق، وقلّبي الخليط كله مع بعضه على النار، وقبل ما لون الدقيق يتغير ضيفي الشوربة والكوسة، وسيبيهم مع بعض على نار هادية لغاية ما كل المكوّنات تستوي. 3- بعد كده اضربيهم في الخلاط وصفّيهم كويس، وبعدين رجّعي الخليط على النار تاني، وتبّليه بالملح والفلفل الأبيض، وفي الآخر ضيفي الكريمة.. وعند التقديم ممكن تزيّني الأطباق بالبقدونس المفروم. ******************* طريقة تحضير شوربة الكوسة طريقة تحضير شوربة الكوسة مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
الكوسة , تحضير , شوربة , طريقة |
|