قديم 11-03-2013, 12:41 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ام زياد العنزى
الكاتبة:
اللقب:
عضوة مميزة
عرض البوم صور ام زياد العنزى  
معلومات العضوة

التسجيل: 5-9-2013
العضوية: 77810
الدولة: السعودية
المشاركات: 1,000
بمعدل : 0.33 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ام زياد العنزى غير متواجد حالياً

افتراضي

شوربة لسان عصفور بكبد البط


شوربة لسان عصفور بكبد البط

شوربة لسان عصفور بكبد البط




شوربة لسان عصفور بكبد البط hayahcc_1351888870_363.jpg

المقادير:

كبد وقوانص بط أو فراخ
1/ 2 كوب لسان عصفور
بصلة صغيرة
حبة طماطم
حبهان
ورق لورا
ملح وفلفل
روزماري
2 ملعقة كبيرة زبدة
الطريقة:

1- حُطّي الكبدة تتسلق في ميه، وحُطّي معاها البصلة وورق اللورا والحبهان والروزماري، وتبّليها بالملح والفلفل الأسود.

2- حمّري اللسان عصفور في الزبدة، وقطّعي الكبد والقوانص بعد ما تتسلق لقطع صغيرة، وشوّحيها مع اللسان عصفور، وبعدين حطّي معاهم الطماطم المفرومة والكرفس المفروم.

3- صبّي عليهم الشوربة اللي نتجت من سلق الكبد والقوانص، وسيبيها على النار لحد ما تغلي، وبعدين اطفي عليها وغطي الحلة، وسيبيها لحد ما لسان العصفور يستوي، وبعدين صبّيها في الأطباق، وقدّميها.. بالهنا والشفا.


شوربة لسان عصفور بكبد البط

شوربة لسان عصفور بكبد البط




مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO