11-03-2013, 12:41 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
شوربة لسان عصفور بكبد البطشوربة لسان عصفور بكبد البط المقادير: كبد وقوانص بط أو فراخ 1/ 2 كوب لسان عصفور بصلة صغيرة حبة طماطم حبهان ورق لورا ملح وفلفل روزماري 2 ملعقة كبيرة زبدة الطريقة: 1- حُطّي الكبدة تتسلق في ميه، وحُطّي معاها البصلة وورق اللورا والحبهان والروزماري، وتبّليها بالملح والفلفل الأسود. 2- حمّري اللسان عصفور في الزبدة، وقطّعي الكبد والقوانص بعد ما تتسلق لقطع صغيرة، وشوّحيها مع اللسان عصفور، وبعدين حطّي معاهم الطماطم المفرومة والكرفس المفروم. 3- صبّي عليهم الشوربة اللي نتجت من سلق الكبد والقوانص، وسيبيها على النار لحد ما تغلي، وبعدين اطفي عليها وغطي الحلة، وسيبيها لحد ما لسان العصفور يستوي، وبعدين صبّيها في الأطباق، وقدّميها.. بالهنا والشفا. شوربة لسان عصفور بكبد البط مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
البط , بكبد , شوربة , عصفور , لسان |
|