العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة تخليل الزيتون 2013 , طريقة تخليل الزيتون الاخضر 2013

طريقة تخليل الزيتون 2013 , طريقة تخليل الزيتون الاخضر 2013 طريقة تخليل الزيتون 2013 , طريقة تخليل الزيتون الاخضر 2013 طريقة تخليل الزيتون 2013 ,

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 10-30-2013, 07:10 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية مسلمة
الكاتبة:
اللقب:
عرض البوم صور مسلمة  
معلومات العضوة

التسجيل: 21-10-2013
العضوية: 81065
المشاركات: 995
بمعدل : 0.24 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
مسلمة غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة تخليل الزيتون 2013 , طريقة تخليل الزيتون الاخضر 2013



طريقة تخليل الزيتون 2013 , طريقة تخليل الزيتون الاخضر 2013

طريقة تخليل الزيتون 2013 , طريقة تخليل الزيتون الاخضر 2013


اهلين اعضائنا الكرام هلا بمصر بدا موسم التخليل ليمون وزيتون اخضر واسود وانهاردة هنقول طريقة تخليل الزيتون الاخضر


المقادير
5ك زيتون اخضر
كيلو الاربع جزر
4حزم كرفس
2كيلو ليمون
9كوب مية
ربع كيلو فلفل احمر
ربع كيلو فلفل اخضر
معلقتين زيت

الطريقة
بنجيب الزيتون نغسله كويس ونسيبه يتصفى وبعدها اجيب سكين واعمل بكل زيتونة 3شرط بالسكين واجيب الجزر ابشره واقطع الكرفس واخلطه بالجزر
اجيب برطمان بحط طبقة جزر بالكرفس فوقها حبة فلفل اخضر فوقها حبة زيتون وافضل احط الترتيب ده لحد مملا البرطمان
بجيب الفلفل الاحمر واحطه بالخلاط وعليه 3كوب ميه واضربه بالخلاط واخد الخليط اسقيه بالبرطمان
بعد كده اجيب اليمون اعصره بايدى بلاش عصارة عشان متنزلش مرارة الليمون واجيب عصير اللمون احط عليه6كوب ميه و16 معلقة ملح وادوب الملح فيهم بعدها بحطهم بالبرطمان
كده خلصنا فاضل نقفل البرطمان بجيب حبة قشر لمون بحطه من فوق متستغربوش ده بيحفظه كويس جدا واحط معلقتين زيت واقفل غطا البرطمان كويس وتفتحى البرطمان بعد15 يوم ودوقى احلى زيتون

ملحوظة لو مش عايزة تفتحى عالزيتون دلوقت وتسبيه فترة كبيرة متشرطيش الزيتون بالسكين وسبيه سليم وتقدرى تسبيه لسنة



طريقة تخليل الزيتون 2013 , طريقة تخليل الزيتون الاخضر 2013

طريقة تخليل الزيتون 2013 , طريقة تخليل الزيتون الاخضر 2013



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO