10-29-2013, 02:56 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
الفراخ المحشيه , طريقة عمل الفراخ المحشيهالفراخ المحشيه , طريقة عمل الفراخ المحشيه الفراخ المحشيه , طريقة عمل الفراخ المحشيه * الفراخ المحشية * بالفرن المقادير 2 فرخة حجم متوسط 2 كوب ارز ابيض 2 حبات بصل توابل (ملح . فلفل . بهارات . حبهان. كمون ) 3 ثمرات بطاطس لوز الطريقة نقطع البصل ونضع جزء فى الحلة لعمل الرز والجزء الاخر نضعه فى صينية لتتبيل الفراخ نبدأ بعمل الارز نحمر البصلة فى ملعقة سمن ثم نضيف الارز بعد غسله ثم نضيف التوابل ونضع المرق نطهى الارز نصف طهو نضع اللوز فى طاسة مع ربع ملعقة ملح و ملعقة سمن صغيرة ونحمصه نغسل الفراخ جيداً بالماء والملح ثم نحضر وعاء به الارز واللوز المحمص نقوم بتتبيل الفراخ بالبصل والتوابل جيداً ثم نقوم بحشوها بالارز واللوز من الداخل وتحت الجلد نقشر ثمرات البطاطس ونقطعها حلقات ونتبلها بالبصل والتوابل نضعها فى صينية ونضع الفراخ المتبلة المحشية فوقها نضلع لها نصف كوب مرق (شوربة) او ماء وندخلها الفرن لمدة ساعة ونصف تقدم مع الارز بالخلطة واللوز المحمص وبالهنــــــــــا الفراخ المحشيه , طريقة عمل الفراخ المحشيه الفراخ المحشيه , طريقة عمل الفراخ المحشيه مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , الفراخ , المحشيه , طريقة , عمل |
|