10-27-2013, 03:18 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
اكلا ت خفيفه وسريعه , اكلا ت خفيفه وسريعه ولذيذهاكلا ت خفيفه وسريعه , اكلا ت خفيفه وسريعه ولذيذه اكلا ت خفيفه وسريعه , اكلا ت خفيفه وسريعه ولذيذه هاى عايزين نتشارك فى الموضوع ده و نتبادل خبرات بعض فى الاكلات الى عمايلها سهلة و سريعة و فى نفس الوقت يكون طعمها لذيذ و حلو فياريت الى عنده اى اختراع يقوله او حتى وصفة قديمه بس تكون جامده كده عموما هبدأ انا بالحاجات الى بفضلها المكرونه طبعا المكرونه عمايلها سهلة و سريعة بس طعمها مبيبقاش حلو اوى بالطرق العادية و دى طريقتى ... معلومة::لما تيجي تشترى مكرونه شوف اصفر نوع قدامك و هاته لان نسبة البيض فيه بتبقى اكتر و طعمها بيبقى الذ المقادير: نص كيس مكرونه او تلت تربع كيس شوربة ماجى او كنور احسن طعم هو المشروم و عموما اختار النكهة الى تعجبك طريقة الاعداد: طبعا بتسلق المكرونة عادى و هو انك تسخن ميه (5 لتر لكل كيس) و بعد ما تغلى تحط فيها المكرونه و بعد خمس دقايق حط معلقة ملح كبيره و بعد ربع ساعه من الغليان شيك على المكرونه هتكون بدأت تستوى شوف الملح لو محتاجه زود بس متكترش اكتر من معلقة كبيره و بعد تلت ساعه من الغليان هتكون تقريبا استوت فى نفس الوقت تكون بتعمل الشوربة فى حلة تانيه و طريقتها سهلة تحط لتر ميه فى حلة و تحط فيها كيس الشوربة و تستنى لغايه ما تغلى و تقوم موطى النار عليها خالص بعد ما المكرونه تستوى صفيها و حطها فى الشوربة خمس دقايق ... و ادعيلي الهامبورجر كل الناس بتحب الهامبورجر بس بقى تقليدي اوى فى البيت و حتى لما بنخرج بناكل برضه هامبورجر... عموما جرب الطريقة دى و سلملى على هارديز اشترى فى الأول نوع هامبورجر بالتوابل ... فيه امريكانا بالتوابل العربية و ده الى انا بفضله بس اى نوع بالتوابل هيقضى الغرض السر فى الخلطه ... هات جبنه شيدر مدخنه و بتباع عند اى سوبر ماركت كبير و انت بتحمر الهامبورجر قبل ما تستوى بحاجه بسيطه حط الجبنه الشيدر عليها عشان تسيح معاها و خلى بالك الجبنه الشيدر المدخنه طعمها قوى جدا يعنى متكترش اوى... و بس حطها بقى فى العيش و عيش حياتك فى الكاتشب و يا سلام لو كاتشب حار ... و برضه هتدعيلي و على فكرة ممكن تعمل بالجبنه دى بيض مقلى خرافه حط قطع منها فى البيض و انت بتقليه مع صابع مقطع هوت دوج ... و مش هتقدر تغمض عينك و فيه برضه وجبة لذيذه ساعات بعملها على الفطار مع بساطتها الشديده هات رغيف عيش و حط فيه جبنه رومى و اربع شرايح طماطم رفيعين و حطه فى الميكرويف او الفرن او اى حاجه بتسخن....... بيبقى لذيذ جدا اكلا ت خفيفه وسريعه , اكلا ت خفيفه وسريعه ولذيذه اكلا ت خفيفه وسريعه , اكلا ت خفيفه وسريعه ولذيذه مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , 213 , اكلا , ت , خفيفه , وسريعه , ولذيذه |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|