10-11-2013, 12:24 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
كعك العيد من سونال ولا اطعم[FONT=Arial Black][COLOR=red][SIZE=5]كعك العيد [/SIZE][SIZE=5]من [/SIZE][SIZE=5]سونال [/SIZE][/COLOR][/FONT][B][COLOR=red][FONT=Arial Black][SIZE=5]ولا اطعم [/SIZE][SIZE=5][IMG]http://www.hayah.cc/forum/storeimg/hayah_1349943846_316.gif[/IMG][/SIZE] [SIZE=5]بناتى الحبيبات انا جبت لكن اليوم كعك العيد بس ايه بطريقة سونال ولا اطعم[/SIZE][/FONT] [SIZE=5][IMG]http://www.hayah.cc/forum/storeimg/hayah_1349943845_499.jpg[/IMG][/SIZE] [/COLOR][/B][SIZE=5][B][COLOR=red][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial Black]بس معلش انا نسيت اصور الخطوات بس بناتى فكرونى بعد ما استوى قالولى مش هتفيدى البنات [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial Black]ورحت مصورة الطبق النهائى بس بصراحة طلع ما شاء الله لاقوة الا بالله[/FONT][/FONT][/FONT] [/COLOR][/B][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=5][B][COLOR=red][FONT=Arial][FONT=Arial Black]فوق الروعة وبشهادة الحبايب اللى ذاقوا[/FONT][/FONT] [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=5][B][COLOR=red][FONT=Arial][FONT=Arial Black]ندخل على[/FONT] [/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial Black]المقادير[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial Black]1 كيلو دقيق[/FONT][/FONT] [/COLOR][/B][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=red][SIZE=5][FONT=Arial Black]نصف كيلو زبدة نيوزلاندى بيبقى احلى بكتير [/FONT] [FONT=Arial Black]معلقة كبيرة ريحة كحك من العطار [/FONT] [FONT=Arial Black]ملعقة كبيرة سمسم[/FONT] [FONT=Arial Black]ذرة ملح[/FONT] [FONT=Arial Black]ملعقة سكر [/FONT] [FONT=Arial Black]روح الموز بيخلى ريحته حلوة اوى مع الزبدة[/FONT] [FONT=Arial Black]1 كوب لبن للعجن[/FONT] [FONT=Arial Black]باكو بيكنج بودر [/FONT] [FONT=Arial Black]الطريقة [/FONT] [FONT=Arial Black]الاول نمسك الزبدة وندعكها كويس اوى [/FONT] [FONT=Arial Black]ثم نضيف الدقيق وريحة الكحك والسمسم[/FONT] [FONT=Arial Black]ثم ريحة الكحك وروح الموز والبيكنج بودر [/FONT] [FONT=Arial Black]ونقعد نعجن كويس ثم نضيف اللبن ونقعد نقلب حتى تتكون عجينة حلوة [/FONT] [FONT=Arial Black]ثم نقطع العجينة ونشكلها بالمنقاش او القوالب ثم نرصه فى الصينية[/FONT] [FONT=Arial Black]ثم ندخله الفرن مباشرة [/FONT] [FONT=Arial Black]ولما يخرج نتركه يبرد ثم نضع السكرعند التقديم مباشرة [/FONT] [FONT=Arial Black]وبالف هنا وشفا ياقمرات [/FONT] [FONT=Arial Black]وان شاء الله الكل يستفيد من طريقتى [/FONT] [/SIZE][SIZE=5][IMG]http://www.hayah.cc/forum/storeimg/hayah_1349943845_499.jpg[/IMG][/SIZE] [/COLOR][/B][SIZE=5][B][COLOR=red][FONT=Arial Black]مع تحياتى[/FONT] [FONT=Arial Black]ام حمادة [/FONT] [FONT=Arial Black]واذا عجبكم الموضوع اوعوا تنسوا تقييموه[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/FONT] [/ALIGN][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CELL][/TABLETEXT][/ALIGN][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER] مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم حلويات وصفات حلى مكسرات |
|
10-11-2013, 02:17 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رد: كعك العيد من سونال ولا اطعم تسلم يداكي حبيبتي سونال كعك رائع الله يعطيك العافية | ||||||
10-16-2013, 01:06 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| رد: كعك العيد من سونال ولا اطعم نورتى موضوعى بنتى العزيزة همسات | ||||||
10-17-2013, 07:03 PM | المشاركة رقم: 4 | ||||||
| رد: كعك العيد من سونال ولا اطعم يم يم اكييييييييييد لذيذ يسلموووووووووووووووو ايدياتك يا غالية على الوصفة يعطيك الف عافية | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
اطعم , العيد , سونال , كعك , من , ولا |
|