شرح طريقة تحضير المنتو البخار http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709849_558.jpgشرح طريقة تحضير المنتو البخار مقاديرالعجينه: 3ونص دقيق 2بيض ملح شوي زيت وماءللعجن مقاادير اللحمه : لحم مفروووووم, وبصل مقطع بشكل صغير ,ملح, وفلفل اسود .. الطريقه: نقوم بعجن المقادير كلهااا http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709848_552.jpg هنا العجينه بعد عجنها وفركهها جيدااا نقوم بوضع فوطه على العجينه كي يتخمر http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709848_219.jpg هذه اللحمه المفرومه والبصل المفروم ينخلطون مع بعض.. http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709849_690.jpg هذه بعد اضافه الملح والفلفل الاسود.. http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709849_693.jpg هنا العجينه قطعناها بالسكين ورشينها بالدقيق وتلف بسفره ورق خفيفه .. نقوم بفرد العجينه وتقطيعها الى دوائر عن طريق اي كأس او كوب http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709849_866.jpg نقوم بحشوها بحشوه اللحم بالبصل .. لاحضو الثنيه للعجينه للداخل بعدين تبرم مره يمين ومره يسار .. http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709849_382.jpg http://img46.imageshack.us/img46/5794/15nf0.jpg بعد كذا ندهن قدر البخار عشان مايتلزق العجين .. ونتركه على النار لمده 25 الى 30 دقيقه .. وبعد كذا نقدمه مع صلصه زبادي وزبده ذايبه * صلصه زبادي تخلط مع ملح ورشه فلفل اسود .. http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709849_891.jpg وممكن ان نضع معه صلصه طماطم وكزبره في الوجه (حسب الرغبه) *صلصه الطماطم : حبه طماطم + نصف حبه ماجي+ بصل مفروم +رشه بسيطه سكر+ صلصه طماطم نحمسهم مع شويه زيت في مقلاه وتنحط في وجه عجينه المنتو http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...709849_558.jpg وبالهنا والشفاا |
الساعة الآن 06:38 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO